Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У Кіровоградській ОВА розглянули питання надання субвенції з держбюджету громадам області на облаштування укриттів у школах

Дата: 22.05.2023 14:34
Кількість переглядів: 60

В обласній військовій адміністрації за головування заступниці начальника Кіровоградської ОВА Катерини Колтунової відбулося чергове засідання робочої групи з питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 року № 419 Кіровоградській області з державного бюджету виділено на ці цілі 31,090 млн грн.

На засіданні робочою групою розглянуто 37 проєктних заявок, з них відібрано 14 проєктів, які планується реалізовувати в закладах загальної середньої освіти Новоархангельської, Перегонівської, Вільшанської, Побузької, Аджамської, Знам'янської, Компаніївської, Новоукрїанської, Новомиргородської, Олександрійської, Світловодської, Онуфріївської територіальних громад.

Проєктами передбачається виконання капітальних ремонтів та реконструкцій захисних споруд цивільного захисту, в результаті реалізації яких буде збільшена кількість місць в укриттях, що дасть змогу більшій кількості учнів навчатися в очному режимі. Окрім того будуть покращені умови в укриттях, створені елементи доступності, забезпечено належні санітарно-гігієнічні умови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь