Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

За якими формами здобуття освіти проводиться професійне навчання безробітних?

Дата: 22.05.2023 15:34
Кількість переглядів: 48

Відповідно до пункту 16 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 (далі – Порядок), професійне навчання безробітних здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, мережевою, індивідуальною (на робочому місці, на виробництві), дуальною формами здобуття освіти або шляхом їх поєднання.

Професійне навчання безробітних може здійснюватися у групах (від 7 до 30 осіб) або шляхом індивідуального навчання за освітніми програмами, які розроблені на основі стандартів освіти, професійних стандартів, типових навчальних планів та типових навчальних програм, та індивідуальними робочими навчальними планами.

Примітка. Наведений матеріал є черговим в серії запитань-відповідей щодо застосування норм Порядку. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі   Facebook  08 травня 2023 року.

З окремими питання організації навчання безробітних за дуальною формою можна ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/reCMeu

Є бажання за сприяння Державної служби зайнятості пройти професійне навчання за професіями, актуальними на ринку праці? Звертайтеся  до Вільшанського відділу Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь