Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відсвяткували Міжнародний День захисту дітей

Дата: 02.06.2023 12:30
Кількість переглядів: 42

01 червня 2023 року в рамках Міжнародного Дня захисту дітей відбулися заходи для найдорожчих, найрідніших – наших дітей.

Всі бажаючі мали змогу прийняти участь у розвагах під гаслом «Все для дітей», організованих Центром дитячої та юнацької творчості в центральному парку смт Вільшанка. Організаторами були підготовлені казкові локації, запальні танці, патріотичні арт-класи, туристичні куточки, спортивні розваги, фотозона і смаколи. У підсумку дітлахи отримали неймовірно запальний і гарний настрій.

А потім, усі перемістилися до Вільшанського Центру українсько-болгарської культури, де відбувся фестиваль мистецтв «Зоряна веселка». Вже не один рік поспіль «веселка» збирає дітей різного віку під своїм кольоровим зірковим обрієм. Цього року учасниками фестивалю стали понад вісімдесят чоловік. Це діти – аматори клубних закладів громади, учасники різноманітних дозвіллєвих заходів, учні Вільшанської дитячої школи мистецтв, просто талановиті діти, які хочуть отримати позитивні емоції, вийшовши на сцену. 

Мета нашого фестивалю сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів, розвитку творчих здібностей та естетичного виховання дітей шляхом залучення до художньої творчості, розвиток і популяризація українського мистецтва, формування у свідомості дітей моральних цінностей, притаманних українському народу. 

Дитячий фестиваль мистецтв «Зоряна веселка»  – зібрав у собі калейдоскоп різних творчих жанрів і напрямків: образотворче мистецтво, вокал, хореографія, гра на музичних інструментах – фортепіано, баяні, скрипці, гітарі, декламування віршів. Наприкінці свята кожен учасник отримав диплом та медаль учасника фестивалю. Викладачі та керівники клубних закладів отримали подяки Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини. Всі учасники і маленькі глядачі отримали солодощі.

Щиро дякуємо батькам, вчителям, керівникам клубних закладів, вам, дорогі діти за участь у нашому святі. Дякуємо всім глядачам за підтримку дітей. Також дякуємо всім, хто надав посильну фінансову допомогу на підтримку Збройних Сил України і лишив свій добровільний внесок у скриньці для збору коштів. Усі зібрані кошти ми передамо волонтерам на придбання необхідних речей нашим воїнам-землякам.

Виносимо подяку тим, хто надав фінансову допомогу для організації, проведення свята та придбання солодощів дітям.

Дорогі наші, любі, найкращі діти! Вітаємо всіх вас з Днем захисту дітей. Бажаємо барвистого і доброго світу навколо. Чекаємо на нашу Перемогу, надіємось, віримо і все зробимо для того, аби у вашому дитячому житті завжди була радість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь