Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 08.06.2023 08:55
Кількість переглядів: 39

12 травня 2023 року до Вільшанської селищної ради надійшла Ухвала Вільшанського районного суду по справі №384/270/23, якою виконавчий комітет Вільшанської селищної ради як орган опіки та піклування зобов¢язано надати до суду висновок щодо відповідності інтересам малолітньої дитини визначення її місця проживання разом з батьком.

Щоб визначити доцільність даного визначення, 06 червня 2023 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 8 членів комісії та четверо запрошених. Членами комісії ретельно розглянуто позовну заяву з доданими до неї документи, заслухано позицію батька дитини, та, беручи до уваги те, що малолітня А. проживає останні 5 років біля батька та виявила бажання і надалі проживати з ним, враховуючи те, що мати дитини М. не заперечує проти визначення місця проживання своєї малолітньої доньки А. з батьком, керуючись підпунктом 2 статті 160 Сімейного кодексу України, прийнято рішення вважати визначення місця проживання малолітньої А. з батьком таким, що відповідає інтересам дитини.

Також членами комісії було розглянуто ще три питання стосовно здійснення правочинів відносно майна, право власності або користування якого належать неповнолітнім, за їх результатами будуть підготовлені проекти відповідних рішень виконавчого комітету селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь