Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До відома жителів Вільшанської селищної територіальної громади

Дата: 08.06.2023 13:44
Кількість переглядів: 42

Відділ «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради інформує, що у зв`язку з відмовою Голованівського  відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) у забезпеченні бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та іншою документацією, необхідною для проведення державної реєстрації актів цивільного стану, спеціаліст відділу «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради Щеглова К.З. станом на 08.06.2023 року не має можливості здійснювати державну реєстрацію актів цивільного стану.

На даний час селищна рада вирішує з Міністерством юстиції України організаційні питання стосовно можливості отримання спеціалістом відділу «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану. Про вирішення даного питання буде повідомлено додатково.

На разі громадяни можуть звертатись до Голованівського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) за адресою: смт Голованівськ, вул. Соборна, 23,  або в будь який інший відділ державної реєстрації актів цивільного стану.

Для отримання консультацій з вищевказаних адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна звертатись до спеціаліста відділу «ЦНАП», який знаходиться за адресою: смт Вільшанка, вулиця Центральна, 40, ІІ-й поверх приміщення Вільшанської селищної ради або за телефоном 0666824941.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь