Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про благоустрій населених пунктів громади

Дата: 16.06.2023 08:37
Кількість переглядів: 305

У населених пунктах нашої громади продовжуються заходи з благоустрою. Насамперед, триває скошування  трави, що є одним із елементів цієї комплексної роботи, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду наших вулиць та дворів. Більшість керівників підприємств, установ та організацій, пересічних громадян підтримують належний санітарний та естетичний стан населених пунктів, дворів, прибудинкових територій, але є й такі, які порушують Правила благоустрою населених пунктів Вільшанської територіальної громади, затверджених рішенням Вільшанської селищної ради від 17 вересня 2021 року № 432.

Станом на 15 червня 2023 року відділом житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, екології, природних ресурсів, благоустрою та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Вільшанської селищної ради складено 11 приписів  та надано 12 усних попереджень громадянам щодо порушення Правил благоустрою, які стосувались знищення бур’янів, амброзії, інших карантинних рослин, скошування трави заввишки більше ніж 15 сантиметрів тощо. На вулиці Кожем’якіна в смт Вільшанка проведено  перевірку  дотримання  правил благоустрою із залученням представників правоохоронних органів. З окремими громадянами, які утримують власні двори та прибудинкові території в антисанітарних умовах, проведено роз′яснювальну роботу щодо необхідності впорядкування території. Захід був дієвим, господар виконав умовами припису, а інші жителі цієї вулиці   активно долучились до скошування трави та видалення сухостою.

Ми і надалі будемо проводи відповідну роботу із виявлення порушників правил благоустрою та застосовувати до них відповідні засоби покарання,  у тому числі й притягнення до адмінвідповідальності.

Ми звертаємось до кожного мешканця нашої громади, переселенців, молоді дбати про чистоту довкілля, місць для купання, а не бути сторонніми спостерігачами за тим як хтось інший турбується. Ми разом повинні дбати про санітарний стан наших населених пунктів, не захаращувати сміттям вулиці, сквери, не створювати несанкціоновані звалища, тобто жити по-європейськи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь