Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Як долати стрес та виклики війни — програма ментального здоров’я «Ти як?»

Дата: 26.06.2023 11:43
Кількість переглядів: 36

«Комусь ще гірше, ніж мені»… Це перше, що спадає на думку більшості українців, коли їм ставлять запитання «Ти як?», адже з початком широкомасштабної війни усі ми продовжуємо проживати травматичний досвід. Нам здається, що соромно скиглити, коли наші захисники і захисниці тримають фронт в значно гірших умовах і не жаліються. Однак кожен українець має триматися заради них, бути опорою в тилу, не допускати апатії і зневіри, зберігати своє ментальне здоров’я.

Які вони — ознаки перетину емоційних «червоних ліній», коли слід негайно звертатися за порадою до спеціалістів?

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» має на меті допомогти українцям знайти внутрішнє джерело сили, принаймні для визначення власного психічного стану і оцінки ступеня його «кризовості».

Чесно відповівши на питання «Ти як?», можна зрозуміти свій стан, зауважити симптоми психологічної нестабільності й вчасно звернутися до психолога. Якщо ви відчуваєте стрес, скористайтесь порадами на сторінці програми.

Довідково. Державна служба зайнятості також доєднується до цієї програми і проводить навчання фахівців з основ психологічної підтримки під час надання соціальних послуг клієнтам. 

Для безробітних громадян служба зайнятості проводить курси цільового призначення «Основи психології та етики ділового спілкування. Культура обслуговування відвідувачів» та  Молодша медична сестра з догляду за хворими».

Для охочих громадян, які не зареєстровані в Державній службі зайнятості як безробітні і бажають опановувати нові знання або підвищувати власні професійні компетенції, у т.ч. й у сфері психології, пропонує навчання за ваучером. Необхідно наголосити, що нараді перелік професій, за якими можна отримати ваучер, збільшено і складає 123 професії. Раніше – 70.

Тим, кому цікава інформація опанування нових знань за сприяння служби зайнятості, онлайн-графік формування груп за посиланням https://is.gd/QuBYnT

 

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь