Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Кіровоградщина: підприємство «Бест-Лайф Україна» у пошуку працівника

Дата: 26.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 37

Найшвидший спосіб добору необхідних працівників для роботодавців – проведення ярмарків та міні ярмарків вакансій, які проводить Державна служба зайнятості.

Так, фахівці Олександрійської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на замовлення Товариство з обмеженою відповідальністю  «Бест Лайф-Україна» організували мініярмарок вакансій, у якому взяли участь близько 20 безробітних громадян.

Наразі підприємство потребує фінансового консультанта у сфері недержавного пенсійного забезпечення. Регіональний директор Олена Труш презентувала учасникам заходу підприємство, специфіку його діяльності. Розповіла про можливість навчання професії фінансового консультанта коштом компанії як в Україні, так і за кордоном.

«Best Life Ukraine – стабільна, інноваційна і надійна страхова компанія, що здійснює свою діяльність на Вінниччині. Наш основний капітал - наші співробітники, так як ми твердо переконані, що усіма досягненнями нашої компанії ми зобов'язані їх професіоналізму. Компанія «Бест Лайф Україна» завжди рада вітати у своїй команді нових компетентних консультантів», - підкреслила О.Труш.

Безпосереднє спілкування, інформація з перших уст про умови праці, специфіку та графік роботи, рівень заробітної плати – все це сприяло поєднанню інтересів двох зацікавлених сторін, і результат не забарився. Перспективою працевлаштування зацікавилось троє безробітних. Після цієї зустрічі буде вирішено питання подальшого працевлаштування.

Ви роботодавець та бажаєте знайти кваліфікованих фахівців на власне підприємство? Тоді не гайте часу та звертайтеся до Вільшанського відділу Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь