Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Чи може громадянин, який відмовився від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків (“коду”), отримувати соціальні послуги в службі зайнятості?

Дата: 28.06.2023 11:54
Кількість переглядів: 89

Так, за однієї умови може.

Для взяття на облік у центрі зайнятості (як і для реєстрації як безробітного) та отримання соціальних послуг громадянин має пред’явити документ, що засвідчує реєстрацію особи у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків. Це визначено пунктом 4 Порядку реєстрації, перереєстрації зареєстрованих безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 березня 2023 року № 446.

Громадянин, який через свої релігійні переконання відмовився від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та офіційно повідомив про це відповідному контролюючому органу, може такий документ не надавати. Детальніше про це на вебсторінці Державної податкової служби України за посиланням http://surl.li/ifulf

Довідково. Цей матеріал є черговим із серії матеріалів з висвітлення постанови № 446. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 20 червня 2023 року http://surl.li/ihgjh

У вас виникають запитання з питань працевлаштування, постановки та перебування на обліку - звертайтеся до Вільшанського відділу Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь