Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Чи може роботодавець внести зміни до поданої до державної служби зайнятості інформації про працевлаштування осіб з інвалідністю?

Дата: 28.06.2023 11:55
Кількість переглядів: 63

Так, може.

Нагадаємо, що 09 червня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 02 червня 2023 року № 553, якою затверджено Порядок надання державній службі зайнятості інформації, необхідної для організації працевлаштування осіб з інвалідністю.

Пунктом 4 вказаного Порядку передбачено можливість подання первинної інформації про наявність потреби у працевлаштуванні осіб з інвалідністю. Також визначено, що може бути подана уточнювальна інформація. Вона подається в разі потреби на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії (вакансій), зокрема умов праці, розміру заробітної плати, вимог до кандидата (кандидатів). Водночас не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та професійні назви робіт (професії/посади).

Крім того, зазначаємо, що роботодавець може повідомити філію регіонального центру зайнятості про закриття вакансії (вакансій) шляхом надсилання відповідної інформації в електронній формі на офіційну електронну адресу філії (з накладенням чи без накладення електронного підпису або печатки, які базуються на кваліфікованих сертифікатах відкритих ключів) або в паперовій формі (із засвідченням підписом керівника/фізичної особи-підприємця або уповноваженої ними особи).

Довідково. З іншою інформацією щодо працевлаштування осіб з інвалідністю можна ознайомитись:

на нашій сторінці (попередній матеріал розміщено 21 червня 2023 року на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook);

на вебпорталі Державного центру зайнятості. Перейдіть за посиланням http://surl.li/ihwho

Ви роботодавець і у вас виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся  до Вільшанського відділу Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь