Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Жителі Вільшанської селищної територіальної громади долучилися до національної ініціативи «Пліч-о-пліч»

Дата: 20.07.2023 10:17
Кількість переглядів: 110

«Пліч-о-пліч» – національна ініціатива допомоги регіонів України у відновленні деокупованих і постраждалих від агресії росії населених пунктів. Вона об’єднує людей та органи місцевого самоврядування "тилових регіонів" для відновлення, відбудови  громад, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії.

Кіровоградщина взяла шефство над селом Мала Олександрівка Херсонської області, яке тривалий час перебувало в окупації, для допомоги жителям та відбудови зруйнованих та пошкоджених будинків. За Вільшанською селищною територіальною громадою було закріплено одне приватне домоволодіння. Робоча група селищної ради аби оцінити масштаби руйнування приватного домоволодіння та визначити обсяг ремонтних робіт попередньо його відвідали та поспілкувалися з господарями, окреслили план дій.

Завдяки спільним зусиллям Вільшанської селищної ради та жителів нашої громади на проведення ремонтних робіт та закупівлю будівельних матеріалів вдалося зібрати кошти у сумі 36 395 грн. За ці кошти у приватному домоволодінні замінено 3 віконні блоки, 1 двері, відремонтовано покрівлю (частково замінено шифер), усунено уламкові пошкодження на двох стінах. За домовленістю роботи виконувалися місцевими підрядними організаціями.

Дякуємо всім небайдужим жителям, хто долучився! Адже лише спільними зусиллями ми допоможемо кожному українцеві повернутися додому!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь