Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Діти Вільшанщини відпочили в літньому таборі

Дата: 14.08.2023 13:09
Кількість переглядів: 93

З 7-го по 11-те серпня 2023 року в смт Вільшанка пресвітером ЄПЦ «Джерело Життя» Панчуком Ігорем Сергійовичем за фінансової підтримки пастора Веселина Йотова був організований літній розважальний табір для всіх дітей громади, проте особлива увага приділялася дітям з внутрішньо переміщених сімей та дітям, батьки яких захищають територіальну цілісність України.

Захід пройшов під назвою «Характер найвищої проби» і був спрямований на емоційну та психологічну розрядку дітей в непростий час, який переживає наша країна, та мав на меті спонукати дітей до формування у своєму характері позитивних рис.

Кожен день був присвячений окремій темі: «Довіра», «Жертовність», «Сміливість», «Прощення» та «Чесність». Дітей було розбито на чотири команди, кожна з яких мала двох вожатих з числа старшокласників Вільшанського ліцею (Аліна Мурашко, Юлія Кравецька, Віра Драндалуш, Валерія Вовк, Ілля Сарданов, Іван Федоров, Антон та Дмитро Мироненки).

Діти із задоволенням брали участь у конкурсах, отримуючи за це солодкі призи, стрибали на батуті та купалися в басейні. Також мали змогу поласувати смаколиками.

Загалом на базі табору оздоровилося більше 150-ти дітей усіх категорій. В планах Панчука І.С. проводити такі заходи і в подальшому, найближчий планується восени поточного року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь