Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася розширена нарада

Дата: 08.09.2023 16:06
Кількість переглядів: 155

Сьогодні, 08.09.2023 року секретарем селищної ради Сергієм Пироженком за участю начальника Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Ларисою Кіровою, заступника начальника відділу цивільного захисту Голованівського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області майора служби цивільного захисту Ігоря Ралєва проведено нараду з керівниками установ та закладів бюджетної сфери Вільшанської селищної територіальної громади.

У ході наради Ігор Ралєв довів присутнім зміни, які передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 19 серпня 2023 року № 883 «Про внесення змін до Порядку створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виключення таких споруд із фонду та ведення його обліку», та вимоги державних будівельних норм, які встановлюють основні положення щодо проєктування захисних споруд цивільного захисту та споруд подвійного призначення, призначених для укриття населення, які мають вступити в дію з                          01 листопада 2023 року.

Лариса Кірова поінформувала про виконання бюджету за січень-серпень 2023 року, який в свою чергу виконано на 119 %, що дало змогу здійснити фінансування видатків відповідно до затверджених річних кошторисів бюджетних установ. Наголосила на особливостях внутрішнього розподілу та формуваннях бюджетних запитів на 2024-2026 роки. Повідомила про початок роботи над програмою економічного і соціального розвитку Вільшанської селищної територіальної громади на 2024 рік.

Присутні дискутували, вносили пропозиції, порушували проблемні питання та обговорювали можливість їх вирішення. За результатами наради керівники установ та закладів бюджетної сфери Вільшанської селищної територіальної громади, як учасники бюджетного процесу, отримали ряд завдань для реалізації своїх повноважень.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь