Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Про ремонт протирадіаційного укриття Вільшанського ліцею

Дата: 14.09.2023 16:55
Кількість переглядів: 237

Постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2023 року № 419 затверджено «ПОРЯДОК ТА УМОВИ надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти», відповідно до якого розпорядженням начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації від 26 травня 2023 року № 566-р «Про затвердження переліку проектів та розподілу обсягів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти» виділено кошти з державного бюджету в сумі 2 700 000 гривень для реалізації проекту «Капітальний ремонт протирадіаційного укриття Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради за адресою: 26600, Кіровоградська область, Голованівський район, смт. Вільшанка, вул. Миру, 37» (з виготовленням проектно-кошторисної документації).

Для належної та якісної реалізації даного проекту прийнято рішення селищної ради від 13 червня 2023 року № 966 «Про визначення замовника робіт з капітального ремонту протирадіаційного укриття Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради», яким визначено департамент капітального будівництва Кіровоградської обласної військової адміністрації замовником будівельних робіт по даному проекту. Рішенням від 13.06.2023 року № 967 «Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2022 року № 823 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік» забезпечено виділення співфінансування для реалізації даного проекту в сумі 300 000 гривень.

01 серпня 2023 року відповідні кошти в повному обсязі (3 000 000 грн) перераховано до обласного бюджету Кіровоградської області.

Виготовленням проектно-кошторисної документації та проведенням процедур закупівлі щодо робіт по здійсненню капітального ремонту займається департамент капітального будівництва Кіровоградської обласної військової адміністрації. На даний час документація виготовлена та проходить державну експертизу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь