Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

З підобліковими суб’єктами пробації проведено захід виховного характеру

Дата: 22.09.2023 08:16
Кількість переглядів: 154

Днями, під час проведення реєстрації із засудженими провідним інспектором Голованівського  районного сектору №4  Оксаною Степаненко було проведено профілактичний захід для суб’єкта пробації на тему: «Вплив антисоціального середовища на особистість».

              Людина стає особистістю тільки в процесі соціалізації. Тобто спілкування, взаємодії з іншими людьми. Поза людським суспільством духовний, соціальний, психічний розвиток відбуватися не може, - зазначила Оксана Леонідівна.

              Під час бесіди суб’єкти пробації повідали свою ситуацію через яку отримали судові покарання, та про те,  що саме спонукало їх до таких вчинків.

              У ході роботи учасникам заходу було доведено до відома загальноприйняті правила поведінки у суспільстві та  фактори соціалізаціїі.

               По завершенні бесіди увагу суб’єктів пробації було зосереджено на питанні щодо недопущення скоєння повторних правопорушень та неухильному виконанні покладених судом обов’язків, а також надано роз’яснення щодо важливості дотримання вимог чинного законодавства.

               Метою даного  заходу є  досягнення позитивних змін у поведінці засуджених шляхом розуміння структури суспільства, основних норм поведінки та факторів соціалізації в суспільстві. 

 

 

Оксана Степаненко

Голованівський районний сектор №4

філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь