Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

День захисників і захисниць України у Вільшанській селищній територіальній громаді

Дата: 29.09.2023 11:32
Кількість переглядів: 127

З нагоди відзначення державного свята Дня захисника і захисниць України з вітальним візитом до четвертого відділу Голованівського РТЦК та СП завітав секретар селищної ради Сергій Пироженко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, завідувачка Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини Олена Михайлова.

Сергій Пироженко привітав військовослужбовців роти охорони та працівників відділу Голованівського РТЦК та СП зі святом. З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України
нагородив Грамотами Вільшанської селищної ради: Лагодієнка Василя Адольфовича, Шишкову Галину Володимирівну, Гашімова Агабабу  Максума Огли, Кауліна Івана Володимировича.

Хвилиною мовчання вшановано пам`ять полеглих військовослужбовців-земляків та всіх, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність та суверенітет України.

Після урочистостей керівництво громади спільно з представниками ветеранської організації поклали квіти до Дошки пам`яті загиблим воїнам-землякам «Честь і Слава Героям України».

Також керівництвом громади відвідано місця поховань військовослужбовців у смт Вільшанка та у с. Калмазове, які загинули в російсько-українській війні, та вшановано їх пам`ять покладанням квітів.

У інших населених пунктах громади могили земляків, які полягли від рук російських окупантів, відвідали старости старостинських округів, головні спеціалісти, працівники культури та небайдужі жителі.

Пам`ятаємо кожного, хто віддав своє життя в ім`я свободи та незалежності України!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь