Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Освітянська спільнота нашої громади приймала вітання з нагоди Дня працівників освіти, Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня позашкілля

Дата: 29.09.2023 11:44
Кількість переглядів: 132

Сьогодні, 29 вересня, напередодні Дня працівників освіти, який в Україні відзначається щорічно у першу неділю жовтня, та з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня позашкілля, які відзначалися 24 та 25 вересня, у приміщенні Вільшанської селищної Публічної бібліотеки імені Лідії Горячко селищної ради приймала вітання педагогічна спільнота нашої громади.

День працівників освіти – це свято всіх, хто присвятив своє життя вихованню та навчанню молодого покоління, передав свій життєвий досвід та допомагав розвивати навички і талант. Свято вихователів, вчителів, майстрів, тренерів, наставників. Свято тих, хто відкриває нам двері у країну знань, науки, мудрості.

Секретар селищної ради Сергій Пироженко привітав освітян з професійним святом та побажав міцного здоров`я, успіхів у благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, творчої енергії та людської поваги, Перемоги України та довгоочікуваного мирного неба.

Грамотами Вільшанської селищної  ради за значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників освіти нагороджено:

- колектив Вільшанської дитячої школи мистецтв;

- вчителя англійської мови Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради Багдасарян Ірину Михайлівну;

- вчителя географії Добрянської гімназії Вільшанської селищної ради Ємельянова Олексія Васильовича;

- вчителя початкових класів Йосипівської філії Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради Кравецьку-Миколюк Руслану Валентинівну;

- вчителя початкових класів Добрівської філії Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради Крейтор Аллу Василівну;

- вчителя зарубіжної літератури Добрянської гімназії Вільшанської селищної ради Полубок Аллу Михайлівну;

- вчителя образотворчого мистецтва Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради Шевченко Наталію Анатоліївну;

- вчителя англійської мови Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради Яременко Рімму Андріївну.

Грамотою Вільшанської селищної  ради  за значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята - Дня  позашкілля нагороджено педагога-організатора Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості Вільшанської селищної ради Площук Анжеліку Михайлівну.

Грамотою Вільшанської селищної ради з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня дошкілля за значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди відзначення професійного свята нагороджено:

- колектив Вільшанського закладу дошкільної освіти (ясла-сад) «Колосок» Вільшанської селищної ради;

- вихователя Вільшанського закладу дошкільної освіти (ясла-сад) «Колосок» Вільшанської селищної ради Опрю Олену Сергіївну;

- вихователя Бузникуватської філії Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради Углю Антоніну Олексіївну;

- заступника директора Маловільшанського підрозділу дошкільної освіти Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради Цуркан Ольгу Василівну.

Грамотами Голованівської військової адміністрації за сумлінну працю зразкове виконання своїх посадових обов`язків, значний внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, розвиток освіти та з нагоди відзначення Дня працівників освіти нагороджено:

- вчителя біології Вільшанського ліцею Вільшанської селищної ради Макарову Олену Миколаївну;

- завідувача Плоско-Забузької філії Березовобалківської гімназії імені Т.Г.Шевченка Вільшанської селищної ради Дужанівського Василя Зіновійовича.

Зі святом вас, шановні освітяни! Будьте мудрими і справедливими, і нехай ваш учительський талант зможе реалізуватися повною мірою, а кожен ваш день буде наповнений посмішками, квітами, правильними відповідями і відмінними оцінками учнів, вашими творчими ідеями і яскравими талантами, мудрістю і натхненням, радістю і любов’ю, душевним спокоєм і простим щастям!

Дякуємо ветеранам педагогічної праці. Для вас освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла. Хай цей день принесе вам лише позитивні емоції, теплі й щирі вітання!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь