Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

01 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 29.09.2023 11:50
Кількість переглядів: 144

Традиційно 01 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Навіть у складний час воєнного сьогодення це гарна  нагода сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам праці, пенсіонерам і всім літнім людям за доброту і мудрість, за багаторічну самовіддану працю, за неоціненний вклад у розвиток України. Сказати спасибі за те, що пронесли крізь своє життя невмирущі людські цінності, вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили нас долати труднощі та бути достойними громадянами своєї держави.

Саме з цієї нагоди у переддень свят у Вільшанській селищній територіальній громаді люди похилого віку та ветерани отримували слова привітань та вдячності, відзнаки та презенти у вигляді продуктових наборів.    

29 вересня секретар селищної ради Сергій Пироженко зустрівся з представниками сільських осередків ветеранської організації громади на чолі з головою громадської організації ветеранів України Вільшанської  територіальної громади Валентиною Тодоровою та з активними жителями сіл поважного віку. Сергій Пироженко вручив Почесні грамоти, якими за активну підтримку Збройних Сил України, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана Кіровоградською обласною організацією «Організація ветеранів України» відзначено:

- Тодорову Валентину Іванівну, голову громадської організації ветеранів України Вільшанської територіальної громади;

- Погрібного Миколу Сергійовича, голову первинної організації ветеранів с. Куца Балка;

- Полубок Петра Миколайовича, голову первинної організації ветеранів с. Добрянка;

- Холявіцьку Валентину Гнатівну, голову первинної організації ветеранів с. Йосипівка та Залізничне.

За підтримку ветеранського руху на території Вільшанської селищної територіальної громади відзначено Подякою Кіровоградської обласної організації «Організація ветеранів України» старосту Добрівського старостинського округу Гордієнка Валентина Володимировича.

Сергій Пироженко привітав присутніх із святами, побажав  здоров`я, довголіття, миру і злагоди в їхніх сім`ях, Перемоги та Миру нашій Україні.

Працівники відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету селищної ради та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради відвідали 17 громадян пільгових категорій людей похилого віку у населених пунктах громади, привітали та вручили продуктові набори.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Зі святами, шановні ветерани та люди похилого віку!

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь