Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вручено нагороди представникам волонтерського руху

Дата: 20.10.2023 14:41
Кількість переглядів: 106

20 жовтня 2023 року в приміщенні Вільшанської селищної Публічної  бібліотеки імені Лідії Горячко відбулося урочисте зібрання, на якому секретар Вільшанської селищної ради Сергій Пироженко мав почесну місію – вручити нагороди представникам волонтерського руху Вільшанщини.

Наказом командира 2САДН військової частини А2167 Міністерства оборони України за громадянську мужність, патріотизм, вірність Українському народові, проявленні в умовах збройної агресії російської федерації проти України та сприянні особовому складу військової частини  у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджено медаллю «ЗА СЛУЖБУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ»:

пенсіонерку с. Березова Балка - Гайденко Тамару Григорівну, пенсіонерку смт Вільшанка - Константинову Олену Федорівну, настоятеля Вільшанського Храму свм. Юрія Переможця Православної Церкви України - Отця Вадима Кононенка та братів, учнів Вільшанського ліцею селищної ради - Гичаків Олександра Валерійовича і Богдана Валерійовича.

 «У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, саме Ваша громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху. Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Нині, завдяки Вашій підтримці, у зоні бойових дій, воює не тільки зброя – воює українських дух, який неможливо здолати! Особлива подяки молоді. Підтримка захисників України уже стала доброю традицією учнів навчальних закладів громади. І це не тільки школа, а й батьки, і діти, і педагоги – ми всі об’єдналися, щоб допомогти нашим захисникам, бо розуміємо, що допомагаючи нашій армії, з кожним днем наближаємося до Перемоги! Впевнений, що доки в наших серцях є місце для співчуття, добра та чуйності, у нашої країни є майбутнє. Нехай ваші добрі справи повертаються вам сторицею!», - з такими слова звернувся до присутніх секретар селищної ради Сергій Пироженко.

Тамара Гайденко прочита рядки своїх віршів, один з яких був присвячений нашому першому загиблому Герою Іщенку Олександру. Отець Вадим зазначив, що волонтери працюють не заради нагород, похвали, а заради Перемоги нашої країни.

Наостанок, вшановано пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь