Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 20.10.2023 14:47
Кількість переглядів: 126

Сьогодні 20 жовтня 2023 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради (далі – виконком) під керівництвом заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослава Мельника. У роботі взяли участь 12 членів виконкому та запрошені. На порядок денний було винесено 28  питань. Всі питання опрацьовані та прийняті відповідні рішення.

Заслухано підсумки виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень-вересень 2023 року та рекомендовано Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради подати звіт на затвердження на черговій сесії селищної ради. Затверджено: заходи щодо організації роботи із складання проекту бюджету Вільшанської селищної територіальної громади на 2024 рік; склад Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Виконавчому комітеті Вільшанської селищної ради.

В сфері соціального захисту прийняті рішення: Про надання одноразової матеріальної щорічної допомоги учасникам бойових дій та членам сімей загиблих (45 громадянам на суму135,0 тис.грн); Про надання одноразової матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям (5 військовослужбовцям на суму 40,0 тис.грн.); Про доцільність призначення опікунів недієздатним громадянам.

Наступні чотири питання стосувалися сфери містобудування, архітектури та комунальної власності, а саме:  Про створення постійно діючої комісії з обстеження технічного стану житлових та нежитлових будівель та споруд приватної власності розташованих на території населених пунктів Вільшанської  селищної територіальної громади; Про взяття на квартирний облік при Виконавчому комітеті; Про затвердження розпорядження селищного голови від 10 жовтня 2023 року № 110 «Про початок опалювального сезону 2023-2024 рр.»; Про затвердження проектно-кошторисної документації. 

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, а саме: взято дитину-сироту на облік як таку, що потребує поліпшення житлових умов; 16 дітям надано статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь