Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулася позачергова 47 сесія VIII скликання селищної ради

Дата: 03.11.2023 15:31
Кількість переглядів: 92

03 листопада 2023 року відбулася позачергова сорок сьома сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 15 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

На пленарному засіданні були присутні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, працівники окремих структурних підрозділів та виконавчих органів селищної ради. Також були присутні начальник Голованівського районного відділу поліції, полковник поліції Вячеслав Пономаренко, заступник начальника Голованівського районного відділу поліції капітан поліції Ігор Фудар, начальник Сектору поліцейської діяльності № 1 (смт Вільшанка) Голованівського РВП ГУНП в Кіровоградській області Володимир Вільчинський.

Порядком денним передбачалося 2 питання та питання «Різне».

Терміновість зібрання виникла у зв’язку з необхідністю перерозподілу бюджетних коштів для підтримки Збройних Сил України та для виконання умов меморандуму, укладеного між Вільшанською селищною радою та Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області.

З метою приведення у відповідність загального обсягу фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, депутатами прийнято рішення  «Про внесення змін до Програми підтримки підрозділів територіальної оборони та Збройних Сил України на 2023 – 2027 роки».

Прийнято рішення «Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2022 року № 823 «Про бюджет Вільшанської селищної територіальної громади на 2023 рік» 11531000000 (код бюджету)», в якому передбачено надання з бюджету Вільшанської селищної територіальної громади субвенції до державного бюджету на підтримку Збройних Сил України у сумі 500 000 грн та виділення коштів у сумі 835 000 грн на придбання брендованого автомобіля спеціального призначення для поліцейського офіцера нашої громади в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади», що в майбутньому, за виконання умов реалізації  даного проекту, дасть змогу отримати ще один такий автомобіль від держави для нашої громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь