Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 07.11.2023 15:55
Кількість переглядів: 108

07 листопада 2023 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради. Розглянуто питання та прийнято відповідні рішення, зокрема: затверджено перелік суспільно корисних робіт, що виконуватимуться в умовах воєнного стану на території Вільшанської селищної ради. Фінансування суспільно корисних робіт, що виконуються зареєстрованими безробітними, здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, передбачених для виконання громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру.

Підведено підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли до Вільшанської селищної ради протягом січня-вересня 2023 року.

Заслухано інформацію щодо стану виконавської дисципліни у Вільшанській селищній раді та її Виконавчому комітеті за січень-вересень 2023 року.

Відповідно до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та увічнення пам’яті загиблих (померлих під час виконання службових обов’язків) ветеранів у Вільшанській селищній територіальній громаді на 2021-2023 роки схвалено рішення соціального спрямування: Про проведення виплат на безоплатне поховання та ритуальне обслуговування загиблої військовослужбовиці; Про надання одноразової матеріальної допомоги члену сім’ї загиблої військовослужбовиці; Про надання одноразової матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям.

На виконання заходів  Програми Вільшанської селищної ради соціального захисту малозабезпечених громадян «СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ» на 2021-2023 роки» відповідно до поданої заяви підтримано рішення щодо надання матеріальної допомоги на поховання громадянину, який займався похованням особи, що не досягла пенсійного віку і ніде не працювала, не перебувала на обліку в соціальних фондах.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь