Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Наші селища і села - наша домівка: дотримуймось правил благоустрою!

Дата: 14.11.2023 15:52
Кількість переглядів: 83

У населених пунктах нашої громади продовжується робота з благоустрою територій. Наразі залишається актуальним прибирання листя, сухостою, рештків рослинності з городів.

Щиро вдячні тим жителям Вільшанки та навколишніх сіл, які беруть активну участь у приведенні територій населених пунктів до належного естетичного вигляду.  Наша подяка й власникам приватних домоволодінь, які постійно впорядковують свої та прилеглі території. Таких людей у наших населених пунктах більшість, але є й такі, особливо у Вільшанці, які полюбляють нічні вуличні розваги та залишають після себе на лавках, біля центральної криниці та зупинок автотранспорту купи сміття.

Мають місце й інші порушення правил благоустрою – це коли господарі із власних дворів виносять на вулицю листя та сухостій – очистили своє подвір’я і збулись! Нагадуємо, що різні побутові відходи, у тому числі й листя, суху траву, упаковані належним чином, вивозить комунальна служба громади, звісно ж, якщо з КП «Комунальник» укладено відповідну угоду. Ми усі повинні усвідомити, що чисті вулиці, подвір′я, парки, алеї це – наше обличчя, ми тут живемо, працюємо, відпочиваємо, приймаємо гостей, тому варто поводитись як добрим господарям та дотримуватись Правил благоустрою населених пунктів Вільшанської територіальної громади, затверджених рішенням Вільшанської селищної ради від 17 вересня 2021 року за № 432, які зобов′язують кожного із нас утримувати у належному стані закріплені в установленому порядку території, прилеглі до садиб тротуари, зелені зони, проїзну частину вулиці в межах 0,5 метра від бордюрного каменю, очищати від сухостою, аварійних дерев присадибні ділянки, ремонтувати та фарбувати фасади власних будинків, господарських споруд, огорож за особисті кошти.

Отже, до роботи! Приберемо листя, сухостій та траву, подбаємо про благоустрій власних садиб та навколишніх територій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь