Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади! Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця!

Дата: 06.12.2023 09:22
Кількість переглядів: 58

День Святого Миколая Чудотворця - один з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю та світлом.

Це дивовижне свято, що дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії й любові, надихає на добрі справи. В цей день малеча чекає солодких подарунків під подушкою, а дорослі вірять, що їх щирі молитви будуть почуті.

Цього року у нас одне на всіх спільне прохання. Нехай на святу українську землю якомога скоріше прийде мир! Щоб кожна українська родина повернулася до свого звичного життя.

Не втрачаємо надії, віримо у наших захисників і Україну! Добрих вам помислів і справ! Хай збуваються всі ваші великі та маленькі мрії!

З нагоди відзначення Дня Святого Миколая солодкі подарунки отримали 64 дитини, батьки яких загинули або померли під час захисту нашої Батьківщини від військової агресії російської федерації проти України, безвісти зниклі та які знаходяться в полоні, дітей, які виховуються в родині патронатного вихователя, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються під опікою/піклуванням, в прийомних сім'ях та дитячому будинку сімейного типу, які проживають на території Вільшанської селищної територіальної громади.

 

З найкращими побажаннями

 

Селищний голова    Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Секретар селищної ради     Сергій ПИРОЖЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь