Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

З підобліковими Голованівського РС № 4 проведено захід на тему « День Збройних Сил України »

Дата: 11.12.2023 13:52
Кількість переглядів: 45

06 грудня 2023 року у Голованівському  районному секторі № 4  філії Державної установи «Центр пробації» в Кіровоградській  області виконуючою обов’язки начальника сектору  Оксаною Степаненко було проведено просвітницький захід із підобліковими  особами  на тему « День Збройних Сил України».

Оксана Леонідівна розповіла  присутнім про те, що з 6 грудня 1991 року українці відзначають державне свято – День Збройних Сил України - свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

Збройні Сили України – це наша опора і  гарантія безпеки,  територіальної цілісності і державного суверенітету. Загартовані в боях із російським агресором, наші захисники щодня демонструють стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати волю до перемоги.

Тому у цей день ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегкий, але достойний шлях - захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Ми дякуємо кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни.  Дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини та поступово відбудовувати нашу країну. Дякуємо  захисникам і захисницям за  хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій. Виявлений патріотизм, висока професійна майстерність та відданість Україні під час виконання бойових завдань є взірцем для наслідування майбутнім захисникам нашої держави.

Метою цієї зустрічі було  роз’яснення  ролі Збройних Сил України в реаліях нашого сьогодення  та вшанування пам’яті загиблих воїнів.

 

 

Оксана Степаненко

Голованівський районний сектор №4

філії Державної установи «Центр пробації»

в Кіровоградській області


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь