Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Професійна підготовка учасників бойових дій: який термін навчання передбачено?

Дата: 21.12.2023 10:03
Кількість переглядів: 17

Відповідно до Порядку реалізації експериментального проєкту з організації професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 вересня 2023 року № 984 (набрала чинності 19 вересня 2023 року), професійне навчання здобувачів освіти здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, дуальною формами або шляхом їх поєднання.

Строк професійного навчання здобувачів освіти визначається робочими навчальними планами та освітніми програмами і не може перевищувати шість місяців. Це врегульовано пунктом 17 вказаного Порядку.

Обсяг програм підвищення кваліфікації визначається з урахуванням мети та складності професійного навчання і становить від 30 до 480 годин (від 1 до 16 кредитів Європейської кредитної трансферно-накопичувальної системи).

Примітка. Матеріал є черговим з розкриття інформації про експериментальний проєкт. Попередній матеріал цієї тематики був розміщений на сторінці обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook 20 листопада 2023 року, посилання тут http://surl.li/nsrxx.

Порядок реалізації експериментального проєкту тут https://www.dcz.gov.ua/docs

Усе про навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни читайте тут http://surl.li/lnnbl

Є питання щодо організації професійного навчання? Звертайтеся, до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте, контакти тут https://cutt.ly/oJ8G2q9. Пишіть у Telegram https://t.me/DCZWorkNowBbot


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь