Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні жителі Вільшанської селищної територіальної громади! Прийміть щирі вітання з прийдешнім Новим роком!

Дата: 29.12.2023 10:12
Кількість переглядів: 113

Минає 2023 рік, черговий важкий рік для нашої держави, нашої громади, наших громадян, черговий рік боротьби нашого українського народу за власну свободу, територіальну цілісність країни та її незалежність. 2023 рік був складний, сповнений болем, втратами, розчаруваннями, але водночас сповнений мужністю, стійкістю, хоробрістю, надією і вірою.

Наші захисники і захисниці продовжують героїчно боротися за мир, за кожен сантиметр нашої землі, хоч як би важко там, на фронті, не було. Ми ж продовжуємо працювати далі. Кожен на своєму місці, допомагаючи Збройним Силам України.

Останні роки змінили нас, змінили наші цінності, наш світогляд. Ми тепер знаємо, що значить бути щасливими. Щастя – не в достатку, а в праві жити вільно на своїй землі, будувати своє майбутнє за своїми планами, мати впевненість у завтрашньому дні, мати змогу бути у колі рідних та близьких людей.

Прийдешній 2024 рік, як і минулий 2023 рік, ми зустрічаємо подумки з тими, хто на фронті, хто тримає українське небо та захищає нас від навали російського ворога. Подумки кожному військовому кажемо «Дякую!» – за витримку, за мужність, за самопожертву, за те, що стоїте до останнього подиху та стуку серця на захисті нас та нашої держави.

Другий рік поспіль у новорічну ніч ми загадаємо одне бажання на всіх – про МИР та ПЕРЕМОГУ для України. Надіємося, що в 2024 році воно обов`язково здійсниться, а з ним у кожну українську родину прийде здоров`я, благополуччя, злагода, любов та щастя!

Бажаємо кожному, щоб Новий 2024 рік став роком перемог і здобутків. Нехай вам надає сили віра та не покидає надія про мирне та щасливе майбутнє нашої держави!

З Новим роком!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

З найкращими побажаннями

 

Селищний голова                               Микола ПАРАНЧЕВСЬКИЙ

Секретар селищної ради                   Сергій ПИРОЖЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь