Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Жителі нашої громади отримали Подяки від 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців

Дата: 08.01.2024 09:45
Кількість переглядів: 143

Жителі нашої Вільшанської громади не втомлюються підтримувати наших захисників на фронті та приближати нашу ПЕРЕМОГУ, за що, як знак вдячності від військових, до Вільшанської селищної ради надходять Подяки.

За підтримку українських воїнів та військових підрозділів, які боронять рідну землю від російської агресії та вагомий внесок в спільну перемогу над російським агресором оголошено Подяки від 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців:

- приватним підприємцям Олександру та Ользі Мурашко, в їх особі всім благодійникам Вільшанської об`єднаної територіальної громади;

- настоятелю Вільшанського Храму святого великомученика Юрія Переможця Православної Церкви України отцю Вадиму Кононенку, матінці Наталі Кононенко та в їх особі місцевій церковній громаді.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник передав Подяки волонтерам, привітав із нагородами. Також в їх особі подякував тим, хто долучається до зборів, допомагає плести сітки, формує та передає посилки на фронт, адже військовослужбовцям дуже цінно відчувати підтримку тилу та знати, що про них не забули.

Дякуємо волонтерам, всім, хто долучається до зборів! Пам`ятаймо, що в наближенні нашої спільної ПЕРЕМОГИ не буває маленьких справ, кожен донат – це крок до ПЕРЕМОГИ та МИРУ в Україні!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь