Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До уваги власників житла, які безоплатно надали прихисток внутрішньо переміщеним особам! Зміни у порядку подання документів!

Дата: 31.01.2024 11:02
Кількість переглядів: 141

Підстава: Постанова КМУ від 29.12.2023 року №1413 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333 і від 30 серпня 2022 року № 977».

Змінами передбачено, що компенсація надається власникам житла або їх представникам, наймачам (орендарям) житла державної або комунальної власності, спадкоємцям, які прийняли спадщину, і безоплатно розміщували у своїх житлових приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, крім осіб, з якими вони пов’язані родинними відносинами, споріднення яких засноване на шлюбі та кровному рідстві. Тобто, відтепер компенсація НЕ надається власниками житла, які розмістили у своїх житлових приміщеннях своїх родичів – чоловіка, дружину, батька, матір, дітей, онуків, зокрема, повнолітніх.

А також змінено бланки повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, та заяви для отримання компенсації витрат. 

Нагадуємо: компенсація виплачується лише за умови відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги.

3 1 до 10 лютого прийматимуться заяви за НОВОЮ формою для отримання компенсації витрат на житлово-комунальні послуги за СІЧЕНЬ, у відділ ЦНАП Виконавчого комітету селищної ради, смт Вільшанка, вул. Центральна, 40, перший поверх.

У понеділок - четвер з 8.00 до 17.00 год., у п’ятницю - з 8.00 до 15.00 год.

Виконавчий комітет селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь