Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

09 лютого 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету Вільшанської селищної ради

Дата: 09.02.2024 14:59
Кількість переглядів: 119

Членами виконавчого комітету заслухано інформацію начальника Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради Лариси Кірової «Про підсумки виконання бюджету Вільшанської селищної територіальної громади за січень - грудень 2023 року» та рекомендовано подати її на затвердження сесії селищної ради.

Затверджено:

- основні заходи цивільного захисту селищної ради на 2024 рік;

- Положення про введення режимів радіаційного захисту у разі радіаційного забруднення території Вільшанської селищної територіальної громади Голованівського району Кіровоградської області.

В сфері соціального захисту населення прийняті рішення щодо надання щорічної одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій та членам сімей загиблих військовослужбовців; надання одноразової матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям.

Ухвалені рішення щодо передачі в оренду окремих елементів благоустрою комунальної власності, де встановлено тимчасові споруди та місця розміщення автотранспорту для провадження підприємницької діяльності на території Вільшанської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь