Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

До уваги сільськогосподарських товаровиробників, які планують набути або підтвердити статус платника єдиного податку 4 групи (юридичні особи) на 2024 рік!

Дата: 20.02.2024 14:26
Кількість переглядів: 52

Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що сільськогосподарські товаровиробники для переходу на спрощену систему оподаткування або щорічного підтвердження статусу платника єдиного податку (юридичні особи) до 20 лютого поточного року, подають разом з деклараціями, розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва. 

До Форми розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва внесені зміни, які затверджені наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 09.11.2023 № 1935 «Про внесення змін до Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва». Зміни до наказу набувають чинності з 05 січня 2024 року.

Подання Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробника по новій формі дає змогу платникам скорегувати загальну суму доходу під кредитні резерви, що в свою чергу вплине на розмір частки сільськогосподарського товаровиробництва та на можливість залишення платника на спрощеній системі оподаткування. 

Головне управління ДПС у Кіровоградській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь