Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У боях на сході України наша громада втратила земляка, військовослужбовця, уродженця с. Калмазове – Чикрижова Вадима Сергійовича

Дата: 22.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 219

Захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, під час виконання бойового завдання, внаслідок мінометного обстрілу, від отриманих поранень 18 лютого 2024 року загинув солдат, уродженець с. Калмазове Чикрижов Вадим Сергійович.

Вадим народився 13 липня 1986 року у с. Калмазове. Проживав із сім`єю в м. Київ. Одразу після широкомасштабного вторгнення росії повернувся із дружиною та сином до Вільшанщини, до рідні, і 25 лютого 2022 року вже був призваний на військову службу за мобілізацією Голованівським РТЦК та СП.

Військову службу проходив у військовій частині А 4689, де Вадим обіймав посаду номера обслуги 1 відділення 3 механізованого взводу 9-ї механізованої роти 3 механізованого батальйону.

Від імені жителів Вільшанської громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи батькам, сестрі, дружині, рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять нашому Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Вічна пам`ять, Вадиму!

Герої не вмирають!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь