Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Родині загиблого захисника вручено державну нагороду, якою його відзначили посмертно

Дата: 21.03.2024 16:08
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 21 березня 2024 року у сільському будинку культури                         с. Дорожинка відбулася церемонія вручення державної нагороди родині загиблого військовослужбовця 54-річного Миколи Вікторовича Теплицького.

В перші дні широкомасштабного вторгнення Микола Вікторович сам з`явився до військомату. Був призваний 4 відділом Голованівського РТЦК та СП та направлений для проходження військової служби до військової частини А 7093, де обіймав посаду стрільця стрілецького відділення взводу стрілецької роти. Загинув під час виконання бойових завдань в районі смт Тошківка Северодонецького району Луганської області 20 травня 2022 року.

Відповідно до Указу Президента України від 12 жовтня 2023 року № 688 «Про відзначення державними нагородами України» солдата Миколу Вікторовича Теплицького нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Державну нагороду орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили дружині загиблого Теплицькій Олені Олександрівні начальник 4 відділу Голованівського РТЦК та СП підполковник Збройних Сил України Володимир Пустовіт спільно із заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярославом Мельником, які подякували у своїх промовах Миколі Вікторовичу за мужність, за відвагу, за хоробрість, за патріотизм, за приклад для наслідування.

На церемонію вручення зібралося багато людей - родина та друзі загиблого, односельці, ті, хто поважав Миколу Вікторовича та його родину. Під час заходу своїми спогадами про Миколу Вікторовича та його шкільні роки поділилася його класний керівник Надія Пилипівна Руденко. Захід пройшов у зворушливій та щирій атмосфері.

Також сьогодні староста Березовобалківського старостинського округу Ігор Іванов вручив медалі «За службу українському народу», якими відповідно до наказу командира військової частини А 2167 полковника Івана Вінника від 08 березня 2024 року № 918 за значний внесок у перемогу та реальну підтримку українських воїнів та військових підрозділів,  які боронять рідну землю від російської агресії, відзначено місцевих волонтерів Мегліна Миколу Олексійовича, Красоту Володимира Анатолійовича, Кондураку Валерія Вікторовича.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь