Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вітаємо старосту Березовобалківського старостинського округу Іванова Ігоря Олександровича з 60-річчям!

Дата: 04.04.2024 14:36
Кількість переглядів: 61

Сьогодні, 04 квітня відзначає свій 60-річний ювілей досвідчений посадовець органів місцевого самоврядування, знана та поважна людина, не тільки на території свого старостинського округу, а і нашої громади, староста Березовобалківського старостинського округу – Іванов Ігор Олександрович.

Аби урочисто привітати ювіляра до старостинського округу завітали  селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Надія Іванець.

Керівництво селищної ради висловило теплі слова привітань з нагоди Дня народження старості Березовобалківського старостинського округу Ігорю Іванову, подякувало за плідну співпрацю, відповідальне ставлення до своїх посадових обов`язків та вручило Почесну Грамоту Вільшанської селищної ради, якою Іванова Ігоря Олександровича нагороджено за багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму, відповідальне, добросовісне виконання професійних обов’язків та з нагоди 60-річчя від Дня народження.

Ігор Олександрович працює в органах місцевого самоврядування з 2002 року. За цей час він здобув авторитет та повагу серед керівництва, колег та жителів громади, професійний досвід, яким безкорисно ділиться з іншими.

Бажаємо ювіляру нехай у його задумах завжди буде мудрість, на роботі – підтримка, вдома – увага та взаєморозуміння, у серці – світло від людської вдячності. Бажаємо міцного здоров’я, нових досягнень та успіхів.

Нехай завжди, аж до сторіччя, Вас, Ігор Олександрович,  супроводжує щаслива зоря удачі, Боже благословення, а у Вашому домі панують любов, злагода та добробут на довгі літа.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь