Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

07 квітня 2024 року у с. Добрянка попрощалися із захисником, солдатом Трояном Михайлом Михайловичем

Дата: 08.04.2024 11:29
Кількість переглядів: 53

Нові прізвища наших земляків, на жаль, продовжують з`являтися у списку тих, хто віддав своє життя за Україну. Троян Михайло Михайлович – добра, позитивна людина, щиро закохана в життя та рідну землю.

Михайло Михайлович народився 22 червня 1989 року. Все його життя минуло у рідному с. Добрянка – тут він народився, зростав, навчався, закінчив місцеву школу, працював, одружився.

25 лютого 2022 року призваний по мобілізації Голованівським РТЦК та СП. Розподілений для проходження військової служби до військової частини А7093, де обіймав посаду водія-електрика польового вузла зв`язку.

27 березня 2024 року Троян Михайло Михайлович загинув при виконанні бойового завдання по відсічі збройної агресії російської федерації в зоні ведення бойових дій в районі м. Куп`янськ Харківської області.  

Прощання із Героєм відбулося у рідному селі Добрянка 07 квітня 2024 року. Віддати шану захиснику України та провести його до місця останнього спочинку прийшли односельці та жителі навколишніх сіл, близькі, друзі та представники влади.

Михайло Михайлович давав гідну відсіч російському ворогу. Мріяв про завершення російсько-української війни та повернутися додому з ПЕРЕМОГОЮ. На жаль, його життя обірвалося раніше, залишивши лише світлий, теплий спомин про нього у серцях рідних, близьких, друзів односельців та побратимів.

Від імені жителів Вільшанської селищної територіальної громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи батькам, дружині, рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять нашому Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Герої не вмирають!

Вічна та світла пам`ять Трояну Михайлу Михайловичу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь