Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Донеччині загинув молодший сержант Яремчук Станіслав Олексійович

Дата: 07.06.2024 13:59
Кількість переглядів: 103

22 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Диліївка, Краматорського району, Донецької області, при безпосередній участі у заходах необхідних для забезпечення оборони України, захисту населення та інтересів держави у зв`язку з військовою агресією російської федерації проти України, виявивши стійкість і мужність, у бою за нашу Батьківщину, залишившись вірним військовій присязі, загинув молодший сержант Яремчук Станіслав Олексійович.

Станіслав Олексійович народився 8 грудня 1974 року у с. Мощене, Гайворонського району, Кіровоградської області. Проживав у Херсонській області, але через військову агресію російської федерації проти України був вимушений шукати прихисток з цивільною дружиною Тетяною, який вони знайшли у смт Вільшанка.

07 липня 2023 року Голованівським РТЦК та СП Кіровоградської області Станіслав Олексійович був призваний на військову службу по мобілізації та направлений для проходження військової служби до військової частини А0666, де обіймав посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону.

Станіслав Олексійович довгий час вважався зниклим безвісти. Лише сьогодні стало офіційно відомо про його загибель.

Від імені жителів Вільшанської селищної територіальної громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Вічна пам`ять, Станіславу Олексійовичу!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь