Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Донеччині загинув наш земляк, житель с. Вівсяники, солдат – Телешко Олександр Васильович

Дата: 22.06.2024 15:17
Кількість переглядів: 153

19 червня 2024 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту с. Григорівка Бахмутського району Донецької області, виявивши стійкість і мужність під час захисту Батьківщини, вірний військовій присязі, загинув солдат Телешко Олександр Васильович.

Олександр Васильович народився 13 липня 1987 року. Був жителем села Вівсяники. 15 квітня 2023 року призваний на військову службу по мобілізації четвертим відділом Голованівського РТЦК та СП. 

Військову службу проходив на посаді стрільця – санітара стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А0989. 

Висловлюємо від імені жителів Вільшанської селищної територіальної громади щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності. 

Вічна пам`ять, Олександру Васильовичу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь