Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

У с. Вівсяники попрощалися із загиблим військовослужбовцем Телешком Олександром Васильовичем

Дата: 24.06.2024 17:00
Кількість переглядів: 63

24 червня 2024 року у с. Вівсяники провели до місця свого останнього спочинку загиблого на Донецькому напрямку 36-річного Телешка Олександра. Аби попрощатися та віддати шану загиблому військовослужбовцю до будинку матері прийшли рідні та близькі, побратими Олександра, керівництво Вільшанської селищної ради, односельці та небайдужі жителі громади.

Олександр народився 13 липня 1987 року. Проживав у с. Вівсяники з матір`ю. Спочатку закінчив місцеву школу, потім продовжив навчатися у Березовобалківській середній загальноосвітній школі, де закінчив 11 клас. По закінченню школи був призваний до військової служби. Одразу після закінчення служби повернувся до рідного села, до своєї родини, для якої він був надійною опорою.

Олександр був надзвичайно працьовитою людиною, хорошим господарем. Працював у ТОВ АПК «Розкішна». До своїх професійних обов`язків ставився відповідально та добросовісно, до людей по життю – з повагою та добротою.

15 квітня 2023 року Олександра призвав на військову службу по мобілізації четвертий відділ Голованівського РТЦК та СП. Для  подальшого проходження військової служби його направили до військової частини А0989, де Олександр обіймав посаду стрільця – санітара стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

19 червня 2024 року внаслідок ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту с. Григорівка Бахмутського району Донецької області, виявивши стійкість і мужність під час захисту Батьківщини, вірний військовій присязі, солдат Телешко Олександр Васильович загинув.

У цей важкий час, від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу, жителів Вільшанщини, приносимо щирі співчуття сім`ї, рідним та близьким. Розділяємо Ваш біль втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі.

Нехай світлий та добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях, спогадах його рідних, друзів, знайомих та побратимів.

Світла пам'ять земляку, захиснику, Герою!

Вічна пам'ять та низький уклін тобі, Олександре!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь