Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

На Донеччині загинув наш земляк, житель селища Вільшанка, солдат – САБОДАШ ЮРІЙ МИХАЙЛОВИЧ

Дата: 08.07.2024 13:46
Кількість переглядів: 85

26 червня 2024 року поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи військовий обов`язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув солдат Сабодаш Юрій Михайлович.

Юрій Михайлович народився 13 квітня 1975 року. Був жителем селища Вільшанка. 29 лютого 2024 року призваний на військову службу Голованівським РТЦК та СП.

Військову службу проходив на посаді старшого стрільця-оператора  механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини А4921 військової частини А1619.

Від імені жителів Вільшанської селищної територіальної громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату.

Низький уклін та світла пам`ять Герою, який в тяжкий та доленосний час для нашої держави став на захист її суверенності та незалежності.

Вічна пам`ять, Юрію Михайловичу!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь