Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Розпочато сесійний тиждень

Дата: 10.07.2024 15:21
Кількість переглядів: 81

Сьогодні 10 липня 2024 року відбулося засідання постійних комісій селищної ради, які відповідно до статті 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» попередньо опрацьовують проекти рішень, які пропонуються винести на розгляд ради для остаточного їх ухвалення.

Засідання тривало більше трьох годин. Депутатами затверджено порядок денний, який включав 39 питань та питання різне, прийнято 32 рекомендації у формі рішень. Сім запропонованих порядком денним питань, що відносяться до компетенції постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, адміністративно-територіального устрою, правопорядку та регуляторної політики не опрацьовані,  у зв’язку з відсутністю в комісії достатнього кворуму для прийняття рішень. Дані питання вноситимуться до проекту порядку денного пленарного засідання  ради секретарем селищної ради (п.13 ст.46 ЗУ).

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь