Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Шановні мешканці Вільшанської селищної територіальної громади! Прийміть щирі вітання з Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 08:33
Кількість переглядів: 71

День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення. Історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира. Тому не випадково саме на вшанування видатного державотворця Київського князя Володимира Великого у День Хрещення Київської Русі-України встановлено День Української Державності, який уособлює в собі тисячолітню історію багатомільйонного народу, десятків поколінь зі своєю рідною мовою, звичаями, традиціями, культурою, своїм військом і зі своїми героями. 

Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, сьогодні, потерпаючи від повномасштабної війни росії проти України, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну державності, свободи, миру та безпеки.

Від щирого серця вітаю Вас із величним національним святом – Днем Української Державності! Бажаю всім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни та громади! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної та могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі! Перемоги у цій нелегкій боротьбі проти російських загарбників!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

Секретар селищної ради                                                         Сергій ПИРОЖЕНКО

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь