Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Відбулося пленарне засідання п`ятдесят восьмої сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 15.07.2024 19:50
Кількість переглядів: 89

15 липня 2024 року відбулася п`ятдесят восьма сесія селищної ради восьмого скликання. Пленарне засідання сесії ради відповідно до статей 42, 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» пройшло під головуванням секретаря селищної ради Сергія Пироженка. У роботі пленарного засідання сесії взяли участь 12 депутатів селищної ради, тому відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесію ради визнано повноважною.

На пленарному засіданні були присутні перший заступник селищного голови Бебик Сергій Петрович, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Мельник Ярослав Вікторович, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету селищної ради Іванець Надія Олександрівна, керівники окремих установ та організацій, які здійснюють діяльність на території громади, та структурних підрозділів Виконавчого комітету й виконавчих органів селищної ради, старости старостинських округів.

На початку засідання головуючий привітав присутніх із величним національним святом – Днем Української Державності! Побажав всім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни та громади! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної та могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі! Перемоги у цій нелегкій боротьбі проти російських загарбників!

В ході роботи ради запропонований проект порядку денного підтримано депутатами одноголосно. Порядком денним пленарного засідання п`ятдесят восьмої сесії передбачалося опрацювати 38 питань та питання Різне.

За результатами роботи ради підтримано та прийнято 33 рішення селищної ради, з них 21, які стосуються врегулювання земельних відносин, 2 – містобудівної документації, 2 – об’єктів комунального майна; затверджено Програму Підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік, Програму підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді Вільшанської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, положення про відділ юридичного забезпечення та управління персоналом й відділу соціального захисту населення Виконавчого комітет селищної ради, звіт про хід виконання Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів Вільшанської селищної територіальної громади на 2022-2027 роки, за 2023 рік та перше півріччя 2024 року; внесено зміни до бюджету Вільшанської селищної територіальної громади на 2024 рік, до Комплексної програми підтримки учасників бойових дій, ветеранів війни, Захисників і Захисниць України та членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України – мешканців Вільшанської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, та до рішення селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Вільшанської селищної ради».

Рішення Вільшанської селищної ради будуть оприлюдненні на офіційному вебсайті Вільшанської селищної ради у терміни визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».

З результатами поіменного голосування депутатів можна ознайомитися на сайті ради у відповідній рубриці, або за посиланням: https://vilshsr.gov.ua/rezultati-poimennogo-golosuvannya-09-42-35-11-02-2019/   

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь