Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Для сільгоспвиробників. Про сприяння в забезпеченні грубими кормами

Дата: 17.07.2024 09:23
Кількість переглядів: 63

До Кіровоградської обласної військової адміністрації звернулася громадська організація реабілітаційний центр «HIPPOS», з метою пошуку та отримання благодійної допомоги у вигляді сіна та соломи, що є життєво необхідним елементом для утримання тварин.

Наразі на базі зазначеного центру налічується двадцять дев'ять коней, поні, вівці, кози, ослики, індійські корови, єноти, лось та інші тварини (в тому числі евакуйовані 18 гол. з Авдіївки, Херсону та Харкова).

ГО Реабілітаційний центр «HIPPOS», розташований в м. Кропивницький по вул. Короленка 68., контактні тел. 066 031 88 88; 068 436 13 96.

З 2021 року займається рятуванням та відновленням здоров’я свійських та диких тварин. На базі центру також проводяться реабілітаційні заходи з анімалотерапії та іппотерапії для дітей з інвалідністю, родин загиблих захисників України, ветеранів та військовослужбовців на відновленні.

Гуманітарні проекти для вразливих категорій осіб та осіб, що постраждали від війни впроваджують у співпраці з Центром медико-психологічної реабілітації «КОМПАС», КЗ «Обласним «ЦЕНТРОМ-Ветеран», комунальним закладом «Кропивницький міський центр комплексної реабілітації та надання соціальних послуг для осіб з інвалідністю». Протягом року опрацьовують близько 1000 звернень від пільгових категорій осіб з обласного центру та Кіровоградської області.

У разі можливості забезпечити у наданні грубих кормів для допомоги зазначеній організації, просимо надати інформацію на адресу електронної пошти: vilshanskarada@ukr.net .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь