Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ПІЛЬГА НА ЕЛЕКТРООПАЛЕННЯ ‒ ПО-НОВОМУ

Дата: 12.08.2024 14:15
Кількість переглядів: 44

Наприкінці липня 2024 року відбулися зміни у призначенні пільг на електроопалення ‒ змінено підставу (зменшено кількість актів обстеження), відповідно до якої призначалася пільга.

Тож, з 24.07.2024 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.2024 № 835 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань надання житлових субсидій і пільг на оплату житлово-комунальних послугˮ громадянам, яким в установленому порядку здійснено відключення від централізованого опалення (теплопостачання) і які для обігріву приміщень використовують побутові електроприлади, розрахунок розміру пільги в опалювальний сезон буде здійснюватись лише на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи, складеного посадовою особою виконавчого органу за формою, яка затверджується Мінсоцполітики, та переданого до Пенсійного фонду України.

Як було раніше? Розрахунок розміру пільги в опалювальний сезон здійснювався на підставі 3 актів: акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства / фактичного місця проживання особи та акта обстеження стану зовнішньо- і внутрішньобудинкових електромереж щодо їх відповідності вимогам нормативно-правових актів, що проведені організаціями, які здійснюють обслуговування таких мереж.

 

Антоніна Торшина,

начальник управління пенсійного забезпечення,

надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь