Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ

23 Червня, 2023 р., 13:13
26 червня 2023 року з 08.00 до 17.00 години буде відключено водопостачання у смт Вільшанка по вулиці Героїв Небесної Сотні, частині вулиць Миру та прилеглих до неї провулків, вул. Крайтора у зв`язку з поривом мережі на вул. Героїв Рятівників (колишня вулиця Толстого).
16 Червня, 2023 р., 13:24
Вільшанська селищна рада повідомляє, що для подальшого отримання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які фактично проживають на території Вільшанської селищної територіальної громади, необхідно звернутись для повторної реєстрації (з метою уточнення фактичної чисельності) до відділу соціального захисту населення Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради за адресою: смт Вільшанка, вул. Центральна, 40, адміністративна будівля Вільшанської селищної ради (2 ПОВЕРХ).
16 Червня, 2023 р., 13:09
Легалізація трудових відносин та заробітної плати на сьогодні є невід`ємною частиною правової держави.  На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати – у «конверті». Таким чином роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу.
15 Червня, 2023 р., 08:29
Команда idmedia.ua оголошує про конкурсу для студентів українських вузів!
14 Червня, 2023 р., 09:32
В зв`язку проведенням ремонтних робіт у приватному домоволодінні по вулиці Болгарська, водопостачання не буде по вулицям Болгарська, Третя сотня та прилеглих до них провулків орієнтовно до 14.00 години 14 червня 2023 року.
12 Червня, 2023 р., 11:24
Враховуючи численні звернення жителів громади щодо забезпечення автобусного сполучення з районним центром, було організовано автобусний маршрут Вільшанка – Голованівськ. На сьогоднішній день пасажиропотік являється в край низьким. Так, з початку здійснення перевезень пасажирів, автобусним маршрутом скористалося 4 громадян. На запланований виїзд 7 червня була заявлена лише одна особа, що робить недоцільним подальше використання автобусного маршруту.
09 Червня, 2023 р., 15:30
Вільшанська селищна рада організовує збір гуманітарної допомоги для жителів Херсонської області, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Людям, які постраждали, потрібні: бутильована вода, чистий одяг та продукти харчування довготривалого зберігання.
09 Червня, 2023 р., 15:28
Звертаємо вашу увагу!  В зв`язку з аварійною ситуацією в свердловині, яка забезпечує питною водою жителів вулиць Миру, Українська, Північна та М.Червенко, повідомляємо, що тимчасово, на час проведення ремонтних робіт, з 06.00 до 09.00 години подаватиметься водогоном технічна вода.
09 Червня, 2023 р., 09:47
Голованівський РЕМ ПрАТ "Кіровоградобленерго" повідомляє про те, що  у червні 2023 р. будуть проводитись планові роботи з тимчасовим відключенням споживачів, а саме: 27.06.2023  з 9-00 до 18:00.
08 Червня, 2023 р., 13:44
Відділ «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради інформує, що у зв`язку з відмовою Голованівського  відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Голованівському районі Кіровоградської області Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Одеса) у забезпеченні бланками свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та іншою документацією, необхідною для проведення державної реєстрації актів цивільного стану, спеціаліст відділу «ЦНАП» Виконавчого комітету селищної ради Щеглова К.З. станом на 08.06.2023 року не має можливості здійснювати державну реєстрацію актів цивільного стану.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь