Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ

25 Березня, 2022 р., 11:27
У зв’язку з утриманням на території Кіровоградської області досить теплої та сухої пори року, існує великий ризик виникнення пожеж, пов’язаних із спалювання сухої рослинності, гілля, листя громадянами та суб’єктами господарювання. Останніми роками випалювання рослинних залишків та побутового сміття набуло масштабних розмірів. Зазвичай спалювання такого типу переростає в неконтрольоване горіння і нерідко призводить до важких наслідків, до некерованих надзвичайних ситуацій, виникає небезпека лісових пожеж, полезахисних лісових смуг, вздовж автошляхів, що може призвести до займання побутових споруд, будинків, автотранспорту у селищах, пошкодження  ліній електропередач, газопроводів з нищівними наслідками.
10 Березня, 2022 р., 16:28
Спеціаліста І категорії відділу земельних відносин Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради
10 Березня, 2022 р., 15:17
Виконавчий комітет Вільшанської селищної ради повідомляє про те, що конкурс на заміщення вакантної посади у Виконавчому комітеті Вільшанської селищної ради,  а саме: головного спеціаліста відділу загально-організаційної роботи та звернень громадян Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради 14 березня 2022 року.  Початок конкурсу о 15:30 годині; за адресою:  вулиця Центральна, 40,  смтВільшанка Кіровоградська область, 26600,  в приміщенні Вільшанської селищної ради.
10 Березня, 2022 р., 15:12
Виконавчий комітет Вільшанської селищної ради повідомляє про те, що конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста  відділу  юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради відбудеться 14 березня 2022 року. Початок конкурсу о 14:00 годині; за адресою:  вулиця Центральна, 40,  смт.Вільшанка Кіровоградська область, 26600,  в приміщенні Вільшанської селищної ради.
10 Березня, 2022 р., 11:03
Важливе повідомлення голови Кіровоградської ОДА/ОВА Андрія Райковича:
07 Березня, 2022 р., 12:19
Абсолютно всі можуть підтримати звернення Президента Володимира Зеленського до НАТО про закриття неба над Україною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь