Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

ОГОЛОШЕННЯ

23 Лютого, 2021 р., 14:01
До відома депутатів Вільшанської селищної ради та жителів громади 24 лютого 2021 року о 10 годині відбудеться позачергова восьма сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання. На розгляд виносяться такі питання:
18 Лютого, 2021 р., 08:30
Час та місце проведення конкурсу на заміщення вакантних посад: Директор комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Вільшанської  селищної ради; Адміністратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Вільшанської селищної рад; Головний спеціаліст відділу комунального майна, розвитку населення пунктів Вільшанської селищної ради.
17 Лютого, 2021 р., 08:52
Законом України від 13 травня 2020 року № 592-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо усунення дискримінації за колом платників» з 01 січня 2021 року фізичних осіб-підприємців та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність (наукову, літературну, артистичну, художню, освітню або викладацьку, а також медичну, юридичну практику, в тому числі адвокатську, нотаріальну діяльність, або особи, які провадять релігійну (місіонерську) діяльність, іншу подібну діяльність та отримують дохід від цієї діяльності, члени фермерського господарства, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах) звільнено від сплати за себе єдиного внеску якщо вони:
11 Лютого, 2021 р., 13:31
До уваги жителів сіл Добре, Добрянка та Плоско-Забузьке! Вільшанська селищна інформує споживачів про намір встановити тарифи на комунальні послуги по КП с.Добре Вільшанської селищної ради, КП с.Добрянка Вільшанської селищної ради та КП с.Плоско-Забузьке Вільшанської селищної ради.
11 Лютого, 2021 р., 13:15
До відома депутатів Вільшанської селищної ради та жителів громади 19 лютого 2021 року о 10 годині відбудеться позачергова сьома сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання. На розгляд виносяться такі питання:
05 Лютого, 2021 р., 11:17
Час та місце проведення конкурсу на заміщення вакантних посад: Спеціаліста І категорії відділу бухгалтерського обліку та звітності  Вільшанської селищної ради; Завідувача сектором культури, туризму, молоді спорту та охорони культурної спадщини Вільшанської селищної ради.
29 Січня, 2021 р., 15:42
 З початку 2021 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2020 року.
29 Січня, 2021 р., 15:12
   Вільшанська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області звертає увагу платників податків Вільшанської ОТГ , Побузької ОТГ , хто готується до подачі звітності на 2021 рік (декларації по землі, оренді землі,  декларації по єдиному податку ,  зміни у  20-ОПП та іншої звітності)   в результаті  територіально-адміністративної  реформи та децентралізації утворились нові райони , а також об»єднані територіальні громади відповідно змінено КОАТУУ.
27 Січня, 2021 р., 21:54
До відома депутатів Вільшанської селищної ради та жителів громади  09 лютого 2021 року о 10 годині відбудеться шоста сесія Вільшанської селищної ради восьмого скликання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь