Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Пенсійний фонд України інформує

15 Вересня, 2023 р., 09:31
до постанови Кабінету Міністрів від 21.07.23 № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань” одноразова грошова виплата ветеранам війни, учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною та членам сімей загиблих Захисників і Захисниць України виплачуватиметься до Дня Незалежності України. передбачені у різних розмірах (від 450 до 3 100 грн) та різними шляхами ‒ залежить від категорії осіб, які мають право на отримання даної грошової виплати. категорія отримувачів одноразової грошової допомоги до Дня Незалежності України ‒ якщо особа є пенсіонером. Такі громадяни отримали виплату разом із серпневою пенсією, без додаткового звернення: 10 855 пенсіонерів Кіровоградщини вже отримали грошову виплату на суму 13,14 млн грн. категорія отримувачів: особи, які не є пенсіонерами, і наразі перебувають на службі в силових структурах та відомствах, в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах. даній категорії ветеранів будуть забезпечені за місцем проходження служби після подачі установами силових структур відповідних заявок до головного управління. Станом на 11.09.2023 заявки подали 38 відомств щодо 5 939 осіб на суму 5,97 млн грн. увагу, що термін подання військовими частинами та установами силових структур заявок на виплату одноразової грошової допомоги до Дня Незалежності України ‒ до 01.10.2023. категорія отримувачів одноразової грошової допомоги до Дня Незалежності України ‒ якщо захисник не є пенсіонером і не перебуває на службі в силових міністерствах та відомствах, в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах, то для отримання грошової виплати йому необхідно  звернутись до будь-якого сервісного центру особисто, написати заяву та пред’явити документи, що посвідчують особу та її статус, а також номер поточного банківського рахунку, на якій буде здійснено виплату одноразової грошової допомоги. Станом на 11.09.2023 до сервісних центрів звернулося 447 осіб. Термін прийому заявок на отримання виплати від осіб, що звернулися до сервісних центрів, ‒ до 01.11.2023.  
06 Вересня, 2023 р., 13:32
На Кіровоградщині 8 519 осіб разом з основною пенсією (за віком, по інвалідності, у разі втрати годувальника або за вислугу років) отримують щомісячну надбавку ‒ за особливі заслуги перед Україною.
16 Серпня, 2023 р., 11:05
За даними начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Олени Пархоменко цією опцією мають можливість скористатися 14,6 тис. юридичних осіб та 20,5 тис. фізичних осіб-підприємців області. “Запрошуємо роботодавців скористатися швидким та зручним способом отримання інформації та послуг через “Кабінет страхувальника” на вебпорталі  електронних послуг Пенсійного фонду України за посиланням: https://portal.pfu.gov.ua”, ‒ нагадала фахівчиня.
15 Серпня, 2023 р., 08:56
Фахівці відділу профілактики та розслідування нещасних випадків управління контрольно-перевірочної роботи Анна Недбалова та Дмитро Нечипорукна базі ТОВ “КАПРО ОЙЛ” провели семінар на тему: “Зміни до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві”. Представники головного управління ознайомили працівників із функціями та обов’язками Пенсійного фонду України щодо питань загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку.
08 Серпня, 2023 р., 15:00
“З метою забезпечення конституційних прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці, спеціалісти (експерти з охорони праці) проводять роботу щодо забезпечення соціального захисту працівників, зокрема, підвищення уваги роботодавців до питань співчуття та розуміння проблем працівників та потерпілих на виробництві. Тільки спільна робота всіх установ, організацій, що опікуються відповідними питаннями, може привести до максимально ефективного результату в напрямку дотримання прав працівників на виробництві,” ‒ Світлана Кривенко, начальник управління контрольно-перевірочної роботи головного управління звертається до роботодавців та працівників з проханням неухильно дотримуватися правил охорони праці.
04 Серпня, 2023 р., 09:29
Постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754 “Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань” затверджено, зокрема, Порядок здійснення у 2023 році разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”.
31 Липня, 2023 р., 14:40
Щочетверга з 11.00 до 12.00 у головному управлінні за номером “гарячої” лінії (0522) 33-04-41 роз’яснення та консультації з питань, що належать до сфери діяльності Пенсійного фонду України, надають керівники структурних підрозділів.
27 Липня, 2023 р., 15:51
Сніжана Соловей, начальник фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області нагадує  майбутнім власникам автомобілів правила сплати збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі-продажу легкових автомобілів.
24 Липня, 2023 р., 09:19
Чому розмір пенсії не збільшується? Чому знайомим перераховують пенсії, а мені – ні? Це лише частина запитань, з якими звертаються відвідувачі до сервісних центрів Пенсійного фонду України в області. Питання пенсійних виплат, їх зростання не залишають байдужими нікого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь