Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Територіальний центр соціального обслуговування

12 Квітня, 2023 р., 09:53
Найбільш соціально вразливими є діти, що виховуються у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.
30 Березня, 2023 р., 10:43
         Завідувач відділенням соціальної допомоги вдома Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Олена Стоянова провела чергову виробничу нараду із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома.
16 Березня, 2023 р., 11:12
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради щиро дякує Благодійній організації «Благодійний фонд «Уманський центр допомоги» за надану благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування і гігієнічних засобів та селищному голові Паранчевському Миколі Павловичу за організацію доставки вищевказаної допомоги. Благодійна допомога буде видана підопічним Територіального центру, які отримують соціальну послугу догляд вдома та особам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують допомоги.
30 Січня, 2023 р., 13:41
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради щиро дякує Громадській організації «Ніхто крім нас» міста Первомайськ за виготовлення сухих борщових та супових наборів для військових. Первомайські волонтери за власними рецептами переробили зібрані нами овочі та повернули вже готову продукцію в Територіальний центр.
17 Січня, 2023 р., 11:25
Головне в роботі   Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради покращити якість життя своїх підопічних.
13 Січня, 2023 р., 10:21
Відділ земельних відносин Виконавчого комітету Вільшанської селищної ради повідомляє, що відповідно до п. 281.1 ст. 281 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) від сплати земельного податку звільняються особи з інвалідністю першої і другої групи; фізичні особи, які виховують трьох і більше дітей віком до 18 років, пенсіонери (за віком); ветерани війни та особи, на яких поширюється дія Закону України від 22 жовтня 1993 року № 3551-XII «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» зі змінами та доповненнями; та фізичні особи, визнані законом особами, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.
13 Січня, 2023 р., 10:20
Оцінка якості соціальних послуг – це процедура, яка має на меті визначити, як забезпечуються встановлені показники якості, чи відповідає послуга своєму призначенню, чи має вона позитивний вплив на отримувача.
03 Січня, 2023 р., 16:03
Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради Галунга Валентина Дмитрівна провела підсумкову нараду з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома.  На нараді розглянуто слідуючі питання:  1. Аналіз основних показників роботи відділення за 2022 рік.  2. Про якість та своєчасність надання соціальних послуг догляду вдома підопічним.  3. Про виконання заходів, правил, інструкцій з охорони праці, дотримання правил електро та протипожежної безпеки, недопущення випадків травматизму, як виробничого так і невиробничого характеру серед працівників Територіального центру та підопічних. В рамках наради проведено навчальний семінар з пожежної безпеки та охорони праці на тему: «Протипожежний режим на підприємстві в осінньо-зимовий період. Переохолодження та обмороження: що це та як їм запобігти». Також наголошено соціальним робітникам про тісну співпрацю із старостами населених пунктів громади для вчасного виявлення громадян, які потребують соціальної допомоги.  Розглянуто багато інших питань, які вирішили у робочому порядку. Валентина Дмитріївна подякувала соціальним робітникам за їх нелегку працю та привітала всіх з наступаючим Новим роком та Різдвом Хрестовим та вручила їм новорічні солодкі подарунки.
30 Грудня, 2022 р., 10:22
06 грудня  2022 року в с. Калмазове  мультидисциплінарною командою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради в складі :  в. о.  завідувача соціальної допомоги вдома Балан Інни,  соціального  працівника Танасової Тетяни,   перукаря Живіцької Тамари, соціального робітника з комплексного обслуговування й ремонту будинків Пугач Володимира підопічним були наданні послуги перукаря та  рубки дров.  Також  проведено перевірку  за додержанням вимог щодо надання соціальних послуг догляду вдома дільниці №12 соціальний робітник – Швець Валентина.    При відвідуванні  отримувачів послуг з’ясовано: послуги отримано відповідно до індивідуальних потреб, соціальний  робітник на належному рівні  надає соціальні послуги, відповідно до Державного стандарту догляду вдома,  вирішуються проблемні питання отримувачів послуг.  Послуги надаються відповідно до затвердженого графіку. Складено акти перевірок  якості надання соціальних послуг, проведено опитування щодо відповідності наданих послуг. Скарг та нарікань щодо надання соціальної послуги від підопічних не надходило.
30 Грудня, 2022 р., 10:20
03 грудня у світі відзначають Міжнародний день осіб з інвалідністю. Зазвичай цього дня у суспільстві, в громадах проходять заходи, покликані привернути увагу до життя людей з інвалідністтю, до їх здобутків і проблем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь