Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанська ДПІ

30 Вересня, 2021 р., 09:56
  З 1 вересня 2021 року розпочалося одноразове декларування доходів фізосіб для легалізації їхніх статків.  
24 Вересня, 2021 р., 08:37
Відповідно до п. 42 прим. 1.2 ст. 42 прим. 1 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) Електронний кабінет забезпечує можливість реалізації платниками податків прав та обов’язків, визначених ПКУ та іншими законами, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, та нормативно-правовими актами, прийнятими на підставі та на виконання ПКУ та інших законів, контроль за дотриманням яких покладено на контролюючі органи, в тому числі, шляхом:
17 Вересня, 2021 р., 14:06
Після отримання від платника «звітної» / «нової звітної» / «уточнюючої» декларацій у приватній частині Електронного кабінету платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для сплати сум за відповідною територію із зазначенням згенерованого QR-коду кодом платежу 11011100.
17 Вересня, 2021 р., 13:29
З 1 вересня громадяни України мають право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори
17 Вересня, 2021 р., 13:28
Час іде і прогрес не стоїть на місці. Якщо раніше доводилось стояти в чергах, щоб подати звітність, то сьогодні це робить програмне забезпечення всього за п’ять хвилин. У платника податків є вибір – подавати звітність в електронному вигляді в режимі он-лайн, або віднести її самостійно до територіальних органів ДПС.
14 Вересня, 2021 р., 11:16
      Вільшанська ДПІ ГУ ДПС у Кіровоградській області нагадує,  що 21 липня 2021 року набрав чинності Закон України від 15.06.2021 № 1539-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету".
08 Вересня, 2021 р., 13:20
Громадяни України з 1 вересня мають право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори. Для кожного це буде можливість легалізувати свої статки згідно Закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» № 1539-ІХ 15 червня 2021 року. Документ ухвалений з ініціативи Президента.
03 Вересня, 2021 р., 09:25
Законом України № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету», який набрав чинності 21 липня 2021 року, доповнено розділ ХХ ПКУ новим підрозділом 9-4 "Особливості застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб". Згідно з п. 6 цього підрозділу, фізична особа/декларант, яка хоче скористатися таким декларуванням, має право добровільно подати до ДПСУ одноразову (спеціальну) добровільну декларацію. Форму її має встановити Мінфін.
01 Вересня, 2021 р., 08:51
Вільшанська  ДПІ Головного управління ДПС
01 Вересня, 2021 р., 08:46
Вільшанська  ДПІ Головного управління ДПС

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь